Van stal

Naar woningen

Appartementen en centrale woonkeuken

De karakteristieke boerderij, bestaande uit een voorhuis, het achterhuis en de stal is verbouwd. In de stal, die grenst aan het achterhuis, bevinden zich nu 4 appartementen van ongeveer 40m2. In het achterhuis zijn de centrale woonkeuken en de wasruimte (gezamenlijke wasmachine, wasdroger)

De appartementen bestaan uit: een woon- slaapkamer, badkamer met douche en toilet; en een keuken. Ieder appartement heeft uitzicht op en een uitgang naar de grote tuin, die toegankelijk is voor alle bewoners. Alle appartementen bevinden zich op de begane grond.

Voor wie?

Onze appartementen zijn voor alleengaande senioren (vanaf 60 jaar). Senioren die het leuk vinden om wat voor elkaar te betekenen en te wonen op het platteland. 

Woonkosten

Wij hebben geen winstoogmerk met onze woonvorm. Daarom kunnen we de huurprijs van drie appartementen onder de huurtoeslaggrens houden. Dat betekent dat u, afhankelijk van uw inkomen en vermogen, in aanmerking kunt komen voor Huurtoeslag.

 

Heeft u interesse?

Spreekt het u aan en denkt u; dat is misschien wel wat voor mij?. Aarzel niet, neem gerust contact met ons op. Dan kunnen we kennismaken en krijgt u een beter beeld van wat wij bedoelen met onze woonvorm “Zelfstandig Samen Leven”. Klikt u hier om contact op te nemen en voor meer informatie.