Samen Leven in een levendig boerenbedrijf

De boerderij, waarin de appartementen worden gerealiseerd, is onderdeel van een biologisch melkveebedrijf. Achter de boerderij staat een serrestal, waar dagelijks ongeveer 70 koeien worden gemolken.  Op de boerderij zijn er kippen, katten, een aantal bijenvolken en natuurlijk een grote moestuin. Zo is er altijd wel iets te beleven. Als u het  fijn vindt, kunt u helpen met het voeren van de kippen of in de moestuin meehelpen. Het leven staat immers nooit stil op een boerderij waar ook de lammetjes en kalfjes graag de fles krijgen van de bewoners en gasten. Juist ook in combinatie met het melkveebedrijf.

De Baron van Nagellhoeve is eigendom van Dirco en Joëlle te Voortwis. In 2014 hebben zij deze boerderij gekocht om een duurzame melkveehouderij te starten.  Het idee om dit te doen, wordt gedreven door hun verlangen eerlijk en gezond voedsel te produceren.

Op het boerenbedrijf is meer mogelijk dan alleen boeren; juist ook zoeken naar de sociale verbinding en dat is het project Zelfstandig Samen Leven. Daarmee versterken we met elkaar het platteland; geven meerwaarde aan het agrarisch bedrijf. Dat is onze visie op het leven, werken en wonen op de Baron van Nagellhoeve.