Van stal

Naar woningen

Appartementen en Centrale woonkeuken

Wij hebben de karakteristieke boerderij, bestaande uit een voorhuis, het achterhuis en de stal verbouwd. De stal, die grenst aan het achterhuis is verbouwd tot 4 appartementen van ongeveer 44m2. Het achterhuis zal verbouwd worden tot gemeenschappelijke zitkamer en de centrale woonkeuken. De appartementen zijn toegankelijk via een centrale voordeur. De voordeur geeft toegang tot de gang waar ieder appartement een eigen voordeur heeft. Vanuit deze gang is ook de gemeenschappelijke zitkamer en de centrale woonkeuken bereikbaar. In de woonkeuken wordt de maaltijd met elkaar bereid en genuttigd.

De appartementen bestaan uit: badkamer met douche en toilet; slaapkamer (half open); woonkamer en een kleine keuken. Ieder appartement heeft uitzicht op en een uitgang naar de grote tuin, die toegankelijk is voor alle bewoners. Alle appartementen bevinden zich op de begane grond.

Woonkosten

Onze appartementen en centrale woonkeuken zijn onderdeel van een sociaal project, zonder winstoogmerk. De huurprijs van meerdere appartementen kunnen wij onder de huurtoeslaggrens houden. Dat betekent dat u, afhankelijk van uw inkomen en vermogen, in aanmerking kunt komen voor Huurtoeslag.

Heeft u interesse?
Spreekt het u aan en denkt u; dat is misschien wel wat voor mij? Of misschien zou ons project heel geschikt zijn voor uw vader of moeder. Aarzel niet, neem gerust contact met ons op. Dan kunnen we kennismaken en krijgt u een beter beeld van wat wij bedoelen met het project “Zelfstandig Samen Leven”. Klikt u hier om contact op te nemen en voor meer informatie.

 

…in een levend boerenbedrijf

Wij gunnen u dat ze zolang mogelijk midden in het leven kunnen staan, dat u zich verbonden weet met mensen om u heen. Daarom bouwen we de appartementen in de stal van een levendig boerenbedrijf: een melkveehouderij met koeien, kippen, schapen en andere dieren. Voor u betekent dat dat er altijd wel iets te beleven valt. We koken en eten gezamenlijk, en als u dat fijn vindt, kunt u helpen met het voeren van de kippen of in de moestuin meehelpen. Het leven staat immers nooit stil op een boerderij.